Buiten- & binnenschilderwerk

Uw woning of gebouw weer mooi maken is iets wat wij graag doen. Ook geven wij graag advies hoe uw woning nog mooier en beter bestand tegen weersinvloeden kunt maken. Onze opdrachtgevers adviseren wij met betrekking tot verfsystemen, kleurtoepassingen en milieuaspecten. Of het nu gaat om eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementencomplexen, kantoorpanden, scholen, kerken of verzorgingshuizen, voor al deze projecten hebben wij een specifieke plan van aanpak opgesteld.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Om uw woning goed te onderhouden is het verstandig elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning te beoordelen. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan schilderbeurt toe is.

Binnenschilderwerk

Ook binnenschilderwerk heeft een beschermende functie voor uw woning. Het is voor het binnenschilderwerk van belang dat het binnenschilderwerk en het kitwerk in goede conditie verkeren. De verf en kit aan de binnenzijde van uw woning beschermen tegen vocht, slijtage en schimmels. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er binnenshuis aanwezig is en van invloed is op muren en inventaris. Bij het koken en douchen ontstaat waterdamp. Maar dit komt ook van condens bij koude ramen en muren en het gebruik van uw verwarming. Dankzij een beschermende verflaag trekt deze damp niet in het materiaal.
Het binnenschilderwerk heeft ook een belangrijke decorerende functie. Hiermee creëert u onder andere een fijne sfeer in uw woning.

 

352 351 2016-03-16 20.34.20-2